Trajecten

Mini traject

duur 6 maanden

Voor wie?

Ben je laar voor de volgende stap?

Gefeliciteerd met het zetten van die moedige stap! Je bent al een tijdje bezig met je eigen onderneming en dat is een prestatie op zich. Maar nu, aan het einde van de maand, kijk je naar je bankrekening en die toont niet de cijfers waar je op had gehoopt. Je vraagt je af: wat nu? Hoe kun je jouw bedrijf laten groeien en naar een hoger niveau tillen?

Samen op pad

Maak je geen zorgen, je hoeft deze weg niet alleen af te leggen. Wij zijn er om samen met jou dit avontuur aan te gaan. Voor een periode van zes maanden worden wij je reisgenoten. Elke maand zitten we samen voor een individuele coachingssessie. We bespreken waar je nu staat, wat je al hebt bereikt en welke stappen je kunt zetten om verder te komen.

Intensief traject

duur 12 maanden

Voor wie?

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Je hebt de sprong gewaagd en bent nu al een jaar bezig met je onderneming. Gefeliciteerd! Maar nu vraag je je af, wat is de volgende stap? Hoe breng je je bedrijf naar het volgende niveau? Is je idee om te groeien wel haalbaar? En past het bij wat je momenteel doet? En hoe zit het met je budget?

Samen op pad

Geen zorgen, je staat er niet alleen voor. Samen op avontuur. Voor een periode van zes maanden zijn wij jouw reisgenoot. We zitten maandelijks samen voor individuele coaching. We kijken waar je staat, wat je al hebt bereikt en wat de volgende stappen zijn die je moet ondernemen.