Ontmoet Annemie

Hoe het allemaal begon

Hallo, ik ben Annemie. Mijn reis door de fascinerende wereld van de financiën begon direct na het afronden van mijn bacheloropleiding Gezinswetenschappen. Jarenlang was ik met veel passie bezig met kredietverlening aan zelfstandige ondernemers en vennootschappen. Deze wereld ging voor mij open en gaf mij veel voldoening.

Wat ik al snel ontdekte, was dat zelfstandigen vaak wel een duidelijk idee hadden van wat ze wilden bereiken, maar geen helder beeld hadden van hun financiële situatie. Ze werkten heel hard, maar hielden aan het eind van de maand niets over.

Mijn verhaal

Van financiën naar retail

Na jaren in de financiële sector te hebben gewerkt, was het tijd voor een nieuwe uitdaging in de retail. Hier deed ik waardevolle commerciële ervaring op. Ik werkte voor een grote retailer die samenwerkte met zelfstandige ondernemers. In deze omgeving werd mijn passie voor coaching geboren. Ik kwam dezelfde problemen tegen als in de financiële wereld en merkte dat er veel behoefte was aan begeleiding.

De geboorte van een coach

Dankzij mijn ervaring in de retail kreeg ik de kans om een specifieke coachingsopleiding te volgen. De vaardigheden en inzichten die ik tijdens deze opleiding opdeed, zijn vandaag de dag nog steeds onmisbaar. Mijn passie voor coaching is er alleen maar door gegroeid.

Deel uitmaken van jouw succes

Nu wil ik de kennis die ik door de jaren heen heb opgedaan met je delen. Mijn doel is om je te helpen je dromen waar te maken en te groeien naar een succesvolle onderneming vol passie. Ik kijk ernaar uit om samen met jou deze reis te maken en deel uit te maken van jouw succesverhaal.